Tanquem l'any, obrim somriures

No hi ha millor manera de tancar un any que fer-ho obrint somriures. 

I això és el que va passar ahir a la Fundació Bara: somriures i més somriures.

Quan fa tot just un any m'incorporava a la Junta Directiva del Reus Deportiu ho feia amb moltes ganes de teixir complicitats entre el Club i la ciutat de Reus, amb voluntat de fer xarxa. Per això la primera acció que vam impulsar des de l'Àrea Social va ser el patrocini benèfic de la Fundació Bara. Aquest patrocini no es limitava simplement a lluir gratuïtament el logo de la Fundació a l'equipació del 1r equip d'hoquei, sinó que anava més enllà: convidar-los a utilitzar el Club de franc alguns dies de l'estiu, fer accions conjuntes per recaptar fons, cedir-los espais per publicitar la Fundació en els partits de més afluència, convidar els xiquets/es a veure els partits que es disputen en horari infantil... i la visita en època nadalenca que ahir va tenir lloc.

Quan la plantilla del 1r equip d'hoquei va entrar a la Fundació es van obrir tots els somriures possibles. Quin lema ben encertat tenen, perquè tot just va ser això allò que va passar. I que la canalla pogués compartir rialles, futbolins, autògrafs i jocs amb aquests jugadors d'èlit... això no té preu.

Moltes gràcies a tots els jugadors per formar part d'aquesta il·lusió que és repartir somriures. I més encara quan ho fan sincerament i de tot cor, perquè els dos jocs d' El Nan Casteller roig-i-negre els han pagat els mateixos jugadors de la seva butxaca.

Com deia, no hi ha millor manera d'acabar l'any. Somrient i fent somriure.

Viisita a la Fundació Bara | Fotos d' Olivia Molet (Més Reus) i Alba Mariné (Diari de Tarragona)

Comentaris

envia el comentari